Skip to main content

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo raspisalo četiri konkursa za sufinansiranje naučoistraživačkih programa

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo raspisalo je danas četiri konkursa: Konkurs za sufinansiranje naučnih publikacija, Konkurs za sufinansiranje programa unapređenja infrastrukture i nabavke opreme neophodne za naučnoistraživački rad, Konkurs za sufinansiranje programa međunarodne naučnoistraživačke saradnje i Konkurs za sufinansiranje 40 studenata trećeg ciklusa akademskih studija pri izradi završnih radova, koji će biti sufinansirani u 2020. godini.

Rok za prijavu na Konkurs za sufinansiranje programa međunarodne naučnoistraživačke saradnje je 23.11. 2020. godine, a za preostala tri konkursa 05.11. 2020. godine.

Više informacija na sledećem linku

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet “Bijeljina” je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole “Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.