Seminar „Izazovi poljoprivredne proizvodnje u 2017 godini “

Dana 15.02.2017 godine sa početkom u 10h u velikom amfiteatru Univerziteta „Bijeljina“ iz Bijeljine održan je peti po redu seminar za poljoprivredne proizvođače: „Izazovi poljoprivredne proizvodnje u 2017 godini “.

I ovaj put seminar je organizovan u saradnji sa opštinskim Odjeljenjem za poljoprivredu Grada Bijeljine i Poljoprivrednim fakultetom Univerziteta „Bijeljine“ iz Bijeljine.

Posle uvodne riječi dekana Poljoprivrednog fakulteta doc. dr Bore Krstića, koji se osvrnuo na značaj ovakve jedne manifastacije, program je nastavljen izlaganjem eminentnih stručnjaka iz oblasti poljoprivrede i agrobinisa, a pažnju velikog broja posjetilaca su privukla predavanja iz oblasti ratarstva, stočarstva, agrarne politike kao i prerade poljoprivrednih proizvoda.

Pored toga, poljoprivredni proizvođači koji su učestvovali na seminaru imali su priliku da na licu mjesta razmjene svoja iskustva između sebe kao i da dobiju neophodan savjet od stručnjaka koji su učestvovali na ovom skupu.

U nadi da će i sledeće godine imati priliku za organizacijom ovakvog jednog skupa, organizatori su se zahvalili učesnicima, a dragim poljoprivrednm proizvođačima poželjeli svu sreću u životu i daljem radu.

Prilog slika: