Skip to main content

Svečana dodjela diploma 2021

Univerzitet „Bijeljina“ je povodom svoje krsne slave-Svetog Save, dana 27.01.2021. godine, svečano dodjelio diplome svim svršenim studentima. Diplome, kao i posebna priznanja za najbolje studente, uručena su u amfiteatru Univerziteta „Bijeljina“.


U obraćanju, direktor Univerziteta, prof. dr Boro Krstić, čestitao je prisutnim svršenim studentima na upornosti i zalaganju tokom školovanja i tom prilikom poželio da stečeno znanje uspješno primjenjuju u svom budućem profesionalnom radu.


Prisutnim diplomcima, gostima i kolegama uz riječi dobrodošlice obratili su se još i rektorka Univerziteta, prof. dr Gorica Cvijanović, kao i dekani fakulteta, koji su imali čast da proteklih godina budu dio njihovog studentskog života.


Galerija

 

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet “Bijeljina” je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole “Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.