Skip to main content

Laboratorija za psihološka istraživanja

Laboratorija za psihološka istraživanja

 

 

Laboratorija za psihološka istraživanja Univerziteta „Bijeljina” formirana je sa ciljem da se studenti upoznaju i približe polju naučno-istraživačkog rada vršeći razna istraživanja eksperimantalnog tipa na postojećem softveru. Laboratorija je otvorena za svaku vrstu inicijacije i stvaranja novih ideja, istraživanja, prijedloga i to ne samo za studente Fakulteta za psihologiju, nego i za ostale članice Univerziteta „Bijeljina”, ali i šire u gradu Bijeljini, pa i Republici Srpskoj.

Rukovodilac laboratorije je nastavnik mentor koji usmjerava studente i podstiče ih da samostalno dođu do rezultata istraživanja.

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.