Skip to main content

Posjeta Poljoprivrednom univerzitetu u Nitri

U okviru Erasmus + projekta „GROWTH“ upriličena je posjeta Slovačkom poljoprivrednom Univerzitetu u Nitri. U toku tri radna dana od 16.10. do 18.10.2023. godine učesnici su slušali predavanja i diskutovani u vezi radnih paketa projekta, a zadnji radni dan su bili u prilici da posjete bio-farmu „Adam“ u oklini Nitre, gdje su uz prijatnu atmosferu koju su priredili domaćini, završili studijsku posjetu kolegama iz Slovačke.

Prepuni lijepih utisaka još jednom se zahvaljemo domaćinima iz Slovačke i nadamo se skorom susretu i daljoj saradnji sa njima.

Galerija

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.