Skip to main content

Univerzitet "BIJELJINA" organizovao je besplatno mjerenje šećera u krvi za građane Bijeljine

Povodom Međunarodnog dana sestrinstva, studentski parlament Univerziteta "BIJELJINA" organizovao je  besplatno mjerenje šećera u krvi za građane Bijeljine.

Preko 150 naših sugrađana učestvovalo je u pomenutoj manifestaciji čiji glavni cilj je bio povećati svijest o posljedicama bolesti diabetes mellitus, kao i o tome šta svaki pojedinac i društvo u cijelini mogu učiniti za zdravlje.

Zahvaljujemo se kompaniji "MEDICOM" koja nam je u ovoj prilici bila generalni sponzor i naravno @grad_bijeljina_official na ustupljenoj javnoj površini.

Našim sugrađanima želimo dobro zdravlje i vidimo se opet uskoro.

Galerija

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.