Skip to main content

SVEČANA DODJELA DIPLOMA 27. januara 2023. godine

Povodom krsne slave - Sveti Sava, 27. januara 2023. godine u prostorijama Univerziteta „BIJELJINA”, održana je svečana dodjela diploma!

Svečanost je otvorena molitvenom pjesmom i lomljenjem slavskog kolača. Na taj način dočarani su srpska tradicija i običaji koje ne bi trebalo zaboraviti, a koji godinama unazad predstavljaju kulturnu baštinu srpskog naroda.

Uslijedilo je svečano dodjeljivanje diploma. U obraćanju, direktor Univerziteta „ BIJELJINA", prof. dr Boro Krstić, čestitao je prisutnim studentima na upornosti i zalaganju tokom školovanja i tom prilikom poželio da stečeno znanje uspješno primjenjuju u svom budućem profesionalnom radu.
Takođe, na svečanoj ceremoniji, studentima koji su ostvarili najbolji prosjek u toku studiranja uručene su prikladne nagrade.

Prisutnim diplomcima, gostima i kolegama obratili su se još i rektorka Univerziteta „ BIJELJINA", prof. dr Gorica Cvijanović, kao i dekani fakulteta, prof. dr Biljana Dimitrić, dekan Fakulteta za psihologiju, prof. dr Zoran Milosavljević, dekan Farmaceutskog fakulteta i prof. dr Dražen Jovanović, dekan Fakulteta zdravstvenih studija, koji su imali čast da proteklih godina budu dio njihovog studentskog života.

Svečana manifestacija završena prigodnim koktelom za studente, profesore i sve goste u holu Univerziteta „BIJELJINA”.

Našim studentima želimo sve najbolje u životu i daljem profesionalnom radu!

Galerija

Društvene mreže

O univerzitetu

Univerzitet „Bijeljina" je nastao tako što je osnovan od strane Visoke škole „Koledž zdravstvene njege” Bijeljina, na osnovu Saglasnosti Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Misija Univerziteta je da omogući sticanje novih znanja, vještina i kompetencija prvenstveno kandidatima iz Semberije i okolnih regija, zatim Republike Srpske i Bosne i Hercegovine i iz drugih zainteresovanih zemalja. Odnosno, obavljanje obrazovne naučno-istraživačke djelatnosti i transfer znanja u privredi.